Categories:

Vintage meubels geven de kamer een aparte look

Kom je ook soms bij iemand langs en denk je van, nou dit is zo een saai ingerichte kamer? Als je wil dat bezoekers van jouw huis deze gedachten niet hebben is het wel slim om hier van tevoren iets aan te doen. In dit artikel zullen we het hebben over vintage meubels die toch voor meer positieve aandacht zorgen dan de standaard meubels. Het klinkt simpel, maar een huis op een bepaalde manier inrichten dat zorgt voor gemende complimenten kan toch wel een klus zijn hoor.

Nieuwe  winkels ontdekken

De eerste stap die je kunt nemen is het kijken naar de meubels, en dan bedoelen we even verder kijken dan je plaatselijke meubelzaak. Ga naar een speciaalzaak die bijvoorbeeld vintage meubels verkoopt, zo geef je pas echt een mooie stijl mee aan de kamer die je wilt inrichten. Bij zo een zaak kun je dus meubels uitkiezen die er niet zo standaard uitzien en ook een bepaalde look en feel hebben.  Dit geldt niet alleen voor de woonkamer, maar een slaapkamer kan ook altijd wel wat vintage meubels gebruiken.

Slaapkamers hebben ook een beurt nodig

Dan is je woonkamer helemaal mooi ingericht met allerlei speciale meubels en dan heb je een doodgewone slaapkamer. Dat werkt natuurlijk niet zo dus het is wel handig om ook te kijken naar meubels voor de kamers. Een mooi vintage bed gemaakt van speciaal hout en ook nog eens duurzaam hout is zeker een aanrader. Het kan nog zelfs beter dan dat, denk aan een vintage bureau en daar achter een Bens bureaustoel, dit zorgt pas voor een mooi effect in de kamer. Zo zie je dat er eindeloze mogelijkheden zijn om de kamer speciaal in te richten.

Wees zelf creatief en combineer goed

Neem goed de tijd bij het inrichten van verschillende kamers, je hoeft dit niet gehaast te doen. Je kan rustig de tijd nemen en je creativiteit loslaten, zo zie je bijvoorbeeld zelf hoe jij de woonkamer kan inrichten op een manier zoals jij dat voor je ziet. Zorg voor de juiste combinaties om het nog een beetje wat unieker te maken, kijk bijvoorbeeld naar andere mogelijkheden dan in de folder staan aangegeven. Jij bent de architect van jouw eigen huis.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *