Categories:

Earcandy: welke oorpiercing kies jij?

Er zijn veel verschillende soorten piercings. Op dit moment is de piercing in je oor de meest populaire piercing. Je kunt je oor opvullen met veel verschillende oorbellen en een piercing mag daarbij natuurlijk niet missen. Wat betreft oorpiercings zijn er ook nog verschillende soorten. Zo heb je onder andere de helix piercing, tragus piercing en conch piercing. Daarnaast kun je natuurlijk ook knopjes als piercing dragen. Maar welke piercing kies je?

Conch piercing, helix piercing of tragus piercing?

Een piercing door je oorschelp heet een conch piercing. Het woord ‘conch’ betekent in het Engels zeeschelp. Er zijn twee verschillende conch piercings, namelijk een outer- en een inner conch. De outer variant is een piercing door je buitenste oorschelp en een inner variant door je binnenste oorschelp.

De helixpiercing wordt geplaatst in het bovenste randje van je oorschelp. De piercing wordt geplaatst door het kraakbeen genaamd helix, vandaar ook de naam van deze piercing. Je kunt hier een staafje, knopje of ringetje dragen.

Ook een tragus piercing dankt zijn naam aan de naam van het kraakbeen waardoor het wordt gepiercet, namelijk de tragus. Dit is een stukje kraakbeen voor je gehoorgang.

Een alternatief voor oorpiercings

Als je liever geen piercing in je oor wil omdat je geen gaatje wil laten prikken, is er een alternatief. Er zijn namelijk ear cuffs. Je hoeft je oor niet laten piercen, maar creëert wel hetzelfde effect. Ear cuffs zijn eigenlijk neppe piercings. Zo kun je je oorbellen combinatie net even wat stijlvoller maken.

Waar vind je al deze piercings?

Ben je opzoek naar één van deze vette oorpiercings, maar weet je niet waar je dit kunt kopen? Bij Myuniquestyle.nl kun je terecht voor toffe oorpiercings. Ze hebben een breed assortiment en alle verschillende oorpiercings kun je er vinden. Van hele simpele piercings en knopjes, tot piercings met zirkonia steentjes en/of hele opvallende met een uniek design.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *