Andere toffe initiatieven

Stichting Verbeter de Wereld                           Stichting Verbeter de Wereld Logo

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan!

Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil zetten voor een betere wereld. Een broedplaats voor nieuwe ideeën, een werkplaats waar deze ideeën worden uitgevoerd.

Inspirerend, ambitieus en ondernemend!

 

Stoere VrouwenLogo StoereVrouwen - jpg groot

StoereVrouwen is een netwerkclub die de wereld wil veranderen door bewust te shoppen en te swoppen. Wij laten zien hoe en waar je dit kunt doen aan de hand van ‘shoptips’ en prikkelende ‘missions’, die vraag en aanbod van producten met een mooi verhaal samenbrengen. Wij zetten graag onze roze baretjes op om dit te bereiken!

Wat doen wij?

·  Wij creëren een netwerk door online, lokaal en landelijk
gelijkgestemden met elkaar te verbinden.
Door borrels, workshops en Come Alongs te organiseren.
·  Wij verbinden vraag en aanbod van producten met een mooi verhaal.
·  Wij voeren worldchanging missions uit richting consumenten en bedrijven.

Waarom?
Wij geloven dat door bewust te kiezen waar je je geld aan uit geeft, je indirect stemt op een bedrijf en deze steunt. Daarom willen wij graag stemmen op de juiste producten en bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Wij geloven dat onze invloed als shoppers groot is, wij (consumenten) bepalen namelijk welke bedrijven zullen groeien en als de vraag groter en meer zichtbaar wordt zullen ook andere bedrijven moeten gaan voldoen aan de vraag. Gelukkig denken al veel mensen er zo over, alleen waar moet je beginnen? Daar komen wij om de hoek marcheren, StoereVrouwen laat namelijk zien hoe en waar je bewust kunt shoppen en swoppen!

Twitter: @StoereVrouwen
Facebook: StoereVrouwen Headquarter